Vejledning i planteværn 2022

Vejledning i planteværn 2022

Varenummer:403045

Pris:
DKK 399,00

Håndbogen giver et overblik over de muligheder, der er for bekæmpelse af ukrudt, sygdomme og skadedyr samt vækstregulering i al slags planteproduktion i Danmark.
Bemærk, det er muligt at tegne abonnement på Vejledning i planteværn.


Læs mere nedenfor under "Beskrivelse".


Klik her og se et uddrag fra håndbogen.

- +
ELLER
Produktdetaljer

Byline

Forfattere Ghita Cordsen Nielsen, Jens Erik Jensen, Poul Henning Petersen, Stig Feodor Nielsen, Peter Kryger Jensen, Peter Hartvig, Lise Nistrup Jørgensen
Antal sider 514 sider, illustreret
ISBN 978-87-93976-09-2
Udgivet af SEGES Forlag
Udgivelsestidspunkt 26/01/2022
Indholdsfortegnelse Se indholdfortegnelse
Beskrivelse

Detaljer

Bogen har to vinkler på sit stof: Den giver dels vejledning om praktisk bekæmpelse af ukrudt, sygdommer og skadedyr, dels en beskrivelse af de enkelte midler, som bruges til formålet.

Alle midler til plantebeskyttelse, der er godkendt og markedsført til erhvervsmæssig brug i Danmark, findes i denne håndbog.

Vejledning i planteværn er opbygget, så det er hurtigt at orientere sig om de relevante muligheder for plantebeskyttelse, når der opstår et konkret behov.

Abonnement
Det er muligt at tegne abonnement på håndbogen. Skan QR-koden eller klik her og udfyld formularen, så får du tilsendt Vejledning i planteværn i abonnement fra 2023. Abonnementsprisen er 399 kr. inkl. moms og forsendelse, og du modtager håndbogen ultimo januar/primo februar.