Genudstedelse af bortkommet ejercertifikat, hobbyheste

Genudstedelse af bortkommet ejercertifikat, hobbyheste

Varenummer:51070

Pris:
DKK 655,00
Denne ydelse anvendes, når ejercertifikatet på en hobbyhest, dvs. en hest med lysegrønt dansk pas) er er bortkommet og ønskes genudstedt.

Ydelsen kan kun anvendes, når passet er udstedt af SEGES, Heste.

Ydelsen bør først købes efter sikring af, at al nødvendig dokumentation kan fremskaffes. Kontakt venligst stambogskontoret på tlf. 8740 5000 eller på mail til hestekontoret@seges.dk for afklaring af dette.
- +
ELLER
Produktdetaljer

Byline

Beskrivelse

Detaljer

Når et bortkommet ejercertifikat ønskes genudstedt, skal der først indsendes en erklæring, hvor hestens ejer på tro og love erklærer, at det oprindelige certifikat er bortkommet. Denne erklæring kan findes "her"

Herefter modtages besked om den videre proces fra stambogskontoret.

Når betaling er gennemført vil der blive tilsendt en værdibevis på mail sammen med en faktura/kvittering for betalingen.
Denne indsendes til SEGES, Heste, evt. på mail til hestekontoret@seges.dk sammen med besked om, hvilken hest der er betalt for.

Såfremt passet også er bortkommet, skal der ikke betales særskilt for genudstedelse af ejercertifikat - prisen for genudstedelse af pas dækker også ejercertifikatet, såfremt dette er bortkommet sammen med passet.

Ydelsen er fritaget for moms jf. BEK nr. 606 af 03/06/2016.

Kunder, som købte denne vare, købte også..