Jagtriflen II - kraftige rifler og svære skud

Jagtriflen II - kraftige rifler og svære skud

Varenummer:403008

Pris:
DKK 399,00

Ny bog om jagt med riffel af forfatteren til Jagtriflen fra 2017. I denne bog fortæller han bla. om jagt på de større vildtarter, som en dansk riffeljæger møder, først og fremmest i Europa og det sydlige Afrika.


Læs mere nedenfor under "Beskrivelse".


Klik og se uddrag fra bogen her: Jagtriflen II

- +
ELLER
Produktdetaljer

Byline

Udgave 1. udgave 2019
Forfattere Henrik Rudfeld
Antal sider 208 sider, illustreret
ISBN 978-87-93050-83-9
Udgivet af Danmarks Jægerforbund og SEGES Forlag
Udgivelsestidspunkt 27/06/2019
Indholdsfortegnelse Se indholdfortegnelse
Beskrivelse

Detaljer

Kraftige rifler og svære skud

Den erfarne jæger og riffelskytte Henrik Rudfeld har skrevet en ny bog om jagt med riffel. Bogen bygger videre på forgængeren Jagtriflen fra 2017.

I den nye bog tager Henrik Rudfeld fat på jagten på de arter, du som riffeljæger kan møde i Europa og det sydlige Afrika. Det drejer sig først og fremmest om kronvildt, rensdyr, dåvildt og ikke mindst vildsvin, men der er også blevet plads til et par mindre vildtarter, som ikke blev omtalt i Jagtriflen.

Henrik Rudfeld fortæller blandt andet om jagt på de mere almindelige, afrikanske vildtarter som f.eks. kudu, gnu, oryx, vortesvin og eland samt de større vildtarter som bøffel. Det er jagt, som ofte udøves på længere afstande og under mere vanskelige forhold end i Danmark, og bogens fokus er netop rettet mod de svære skud og brugen af kraftige rifler i praksis.

Bogen indeholder anvisninger på, hvordan du som riffelskytte kan træne dine skydefærdigheder og få bedre forudsætninger for at kunne afgive de vanskelige skud. Riffelpatronerne og nogle af de forhold, der påvirker kugleskuddet, behandles også grundigt i bogen. Det er f.eks. hvordan skuddet afvikles i våbnet, kuglens flugt, og hvad der sker, når vildtet træffes.

Desuden er der portrætter af et udvalg af alverdens riffelpatroner fra ca. 6 mm i kuglediameter op til de største storvildtpatroner. Og forfatteren gennemgår magnumriflen, dobbeltriflen og diverse kombinationsvåben, så læseren har et bedre grundlag for at træffe det bedste valg af våben.

Med Jagtriflen II i hånden, kan du således få grundig indsigt i riffelskydningens nørdede verden, og bogen indeholder masser af anvisninger på, hvordan du kan arbejde videre og blive en bedre skytte og jæger.

Jagtriflen II – kraftige rifler og svære skud fortsætter, hvor Jagtriflen slap, men den kan læses uafhængigt af denne.