Jagttegn

Tabel Liste

4 varer

Sorter faldende
 1. Jagttegn - inkl. login til jagtprøven.dk

  Varenummer:403025

  DKK 499,00

  Grundbog til jagttegnsundervisningen. Læs mere nedenfor under "Beskrivelse".

  Der er kun ganske få ændringer i Jagttegn, 4. reviderede udgave i forhold til 4. udgave. Her kan du se de væsentligste (åbner i nyt vindue). Enkelte billeder er skiftet, og der er indsat tekster om natsigte samt blyfri ammunition. Sidetallet er det samme som i Jagttegn, 4. udg. 2018.

  Bemærk, hvis du skal handle med rabatkode, skal du oprette dig som kunde og være logget på. Klik på ikonet øverst til højre og vælg "Opret konto".

  Vis detaljer
 2. Lovsamling til jægeren 2020/21

  Varenummer:403026

  DKK 169,00

  Opslagsværk for jagttegnsaspiranter samt nye og erfarne jægere. Læs mere nedenfor under "Beskrivelse".

  Vær opmærksom på, at Lovsamlingens farvemarkerede indhold er gældende som pensum for den obligatoriske jagtprøve til og med jagtprøven efterår 2022.

  Bemærk, hvis du skal handle med rabatkode, skal du oprette dig som kunde og være logget på. Klik på ikonet øverst til højre og vælg "Opret konto".

  Vis detaljer
 3. Login til jagtprøven.dk

  Varenummer:403020

  DKK 399,00

  Få login til jagtprøven.dk, og få adgang til digitale jagtprøver (multiple-choice-test), film, Jagttegn (lydbog) med mere.

  Læs mere nedenfor under "Beskrivelse".

  Du modtager en mail med dit login inden for en halv time efter købet. Har du ikke modtaget dit login, kan du kontakte os på tlf. 8740 5079.

  Vis detaljer
 4. Jagtprøver til undervisningsbrug (I, J, K og L)

  Varenummer:403017

  DKK 299,00
  Bliv klar til den endelige jagtprøve! Læs mere nedenfor under "Beskrivelse". Bemærk, hvis du skal handle med rabatkode, skal du oprette dig som kunde og være logget på. Klik på ikonet øverst til højre og vælg "Opret konto". Vis detaljer
PR.SIDE