Traktoren - en grundbog

Traktoren - en grundbog

Varenummer:403018

Pris:
DKK 179,00

Bogen er udsolgt. Vi forventer en ny udgave klar ultimo 2024.


Landbrugsskoler kan købe en online version
Landbrugsskoler kan købe lærebogen i en online version via SILO (SEGES Innovations Læringsportal Online). Kontakt SEGES Forlag, hvis I har brug for vejledning til køb via SILO: silo@seges.dk


Kopi-udgave
Hvis skolen ønsker at trække en kopi af bogen, gør vi opmærksom på, at I højst må kopiere 20 sider fra en bog. Kontakt SEGES Forlag eller Copydan Tekst og Node, hvis I har brug for mere end 20 sider af bogen. Læs mere her: https://www.tekstognode.dk/undervisning/landbrugsskoler/

Produktdetaljer

Byline

Udgave 2. udgave 2020
Forfattere Henning Sjørslev Lyngvig, Uffe Monrad, Gerth Petersen Holm
Antal sider 76 sider, illustreret
ISBN 978-87-93050-88-4
Udgivet af SEGES Forlag
Udgivelsestidspunkt 21/01/2020
Indholdsfortegnelse Se indholdfortegnelse
Beskrivelse

Detaljer

Traktoren - en grundbog giver læseren et solidt grundlag for at betjene landbrugets foretrukne "trækdyr". Hvad sker der under motorhjelmen, hvordan foretager man den mest basale vedligeholdelse, og hvad man skal være opmærksom på, når det gælder ens egen og andres sikkerhed.

Bogen tager sit udgangspunkt i motoren, og breder sig herudfra til den øvrige teknik. Herefter beskrives betjeningen fra førerhuset. Derudover er der afsnit om dæk og bælter, satellitbaseret autostyring og de særlige love og regler, der gælder for kørsel med traktor på offentlige veje.

Traktoren - en grundbog er primært tænkt som støtte til den praktiske undervisning på uddannelsernes grundforløb. Men den kan være nyttig for enhver, der vil vide noget om traktorens opbygning, funktion og håndtering - f.eks. deltidslandmænd, der står overfor at anskaffe sig deres første traktor.

Link til Love og regler for traktorer og landbrugsmaskiner (åbner i nyt vindue).